suzanne@ogenblikkenterug.nl

FOTOBOEK LATEN MAKEN | in 5 stappen

1. Foto's aanleveren Je selecteert de foto's waarvan je vindt dat deze een plek moeten krijgen in het fotoboek. Wil je liever alle foto's aanleveren dan kan dat uiteraard ook. Ik maak dan een selectie uit de foto's die je hebt aangeleverd. Je kunt de foto's digitaal of als hardcopy aanleveren. De foto's kunnen door ogen blikken terug ingescand worden.

De foto's kan je aanleveren via we www.transfer.com

2. Scannen Foto's die je niet digitaal hebt scan ik voor je in en bewerk ze indien nodig. Dit geldt ook voor kaartjes, briefjes e.d. voor bv het het fotoboek van jouw vakantie.

3. Vormgeving Ik zorg voor een mooie en unieke opmaak. Collages van foto's, achtergronden van foto's, kaartjes of briefjes, leuke indelingen en overzichtelijke pagina's. Er volgen in totaal twee controle-rondes. hier kan je de eventuele teksten aanleveren en wijzigingen aanbrengen in de volgorde.

4. Tekst  Soms zeggen foto's al genoeg, maar het kan ook dat je teksten of alleen jaartallen/data toe wilt voegen. Je kunt deze aanleveren wanneer je ook de foto's aanlevert. 

Het is ook een leuk idee om de teksten met een stift (permanent marker) er zelf bij te schrijven zodra je het boek binnen hebt. Dit geeft een persoonlijk tintje aan het boek.

 5. Drukken van het fotoboek Er zijn verschillende albums mogelijk. Van kleine pocketuitgaven tot grote (30*30) fotoboeken. Fotoboeken met losse bladen en fotoboeken met een gepersonaliseerde voorkant. 

 

Het laten maken van het fotoboek kost gemiddeld een week, daarna wordt het fotoboek ook binnen een week geprint. Na twee weken heb jij dus je album al binnen.

Klik hier voor een kostenoverzicht

levensboeken levensboeken levensboeken levensboeken